Kontakta oss på Franka Bostad

Vill du veta mer om oss eller något av våra projekt, eller kanske jobba med oss så kan du alltid maila oss på hej@frankabostad.se eller någon av våra medarbetare. Du hittar kontaktuppgifter till alla oss som jobbar på Franka Bostad längre ner.

Franka Bostad.
Floragatan 2
114 31 Stockholm

hej@frankabostad.se

Franka medarbetare
Franka medarbetare

Erik Karlin

VD/Styrelseordförande

Erik var tidigare VD på Tobin Properties som han även grundade. Civ.ek HHS

erik.karlin@frankabostad.se

Adelina Mehra

Projektutvecklingschef

Adelina var tidigare VD på Semrén & Månsson och projektutvecklingschef på Tobin Properties. SAR/MSA Chalmers

adelina.mehra@frankabostad.se

Björn Bruér

Projektchef

M.Sc KTH, projektchef, tidigare på BoKlok, Skanska och Tobin Properties.

bjorn.bruer@frankabostad.se

Louise Ahlsén

Marknadschef

Civ.ek LU Tidigare BMW, Renault och senast från en roll som marknadschef på Tobin Properties.

louise.ahlsen@frankabostad.se

Viktor Mårtensson

Projektledare

Projektledare Viktor kommer närmast från en roll som transaktionskonsult på JLL. M.Sc KTH och B.Sc SU.

viktor.martensson@frankabostad.se

Elin Rosenberg

Projektledare

Elin kommer senast från Signum Hem och har dessförinnan många års erfarenhet av bostäder som arkitekt på flertal arkitektkontor. SAR/MSA KTH

elin.rosenberg@frankabostad.se

Genomtänkt.

Vi lägger stor möda vid att våra bostäder ska uppfylla våra kunders och inte minst våra egna höga krav på en bra bostad. En bostad som en komposition av många olika delar som samspelar. Att få delarna att samspela till en väl fungerande helhet är utmanande. Men det går.

Hållbart.

Vi bygger oftast med trä, installerar energieffektiva vitvaror, återvinner värme och installerar bergvärme där det är möjligt. Skapar utrymme för återvinning och ställer krav på våra leverantörer. Miljöinitiativen bidrar inte enbart till en hållbar framtid utan även ett bra inomhusklimat, möjlighet till gröna lån och lägre driftskostnader.

Tryggt.

Människors välbefinnande är ett fundament i våra värderingar. Vi bryr oss om de små detaljerna, vi gestaltar både stad och natur, vi är mån om inom-och utomhusklimatet, vi hinner tänka säkerhet och vi tar ansvar för det vi genomfört. Vi vill skapa prisvärda boenden där alla kan tänka sig att bo.

Med omtanke.

Vi på Franka Bostad bryr oss. Vi vill att du som kund ska känna att vi verkligen försökt att skapa en riktigt bra bostad och byggnader som bidrar positivt till grannskapet.

Franka Bostad utvecklar bostäder i radhus och flerfamiljshus av god kvalitet i svenska tillväxtregioner. Varför? För att alla förtjänar en bra bostad. Våra bostäder är utvecklade med omtanke, väl genomtänkta och aldrig tråkiga.

Vi som står bakom Franka Bostad har mångårig erfarenhet av att utveckla bostäder. Genom att starta verksamheten med hög kompetens avseende projektutveckling och genomförande växer Franka Bostad organiskt med skickliga medarbetare och fina projekt. Franka Bostad bildades 2019 av Erik Karlin, Adelina Mehra och Björn Bruér.

Genomtänkta bostäder. Aldrig tråkiga. Vi arbetar med ledande svenska arkitekter för att skapa våra bostäder. Vi, Franka Bostad alltså, är engagerade och omtänksamma.

Vi berättar mer om Franka Bostad

Vill du ha löpande info om Franka Bostads bostadsprojekt?

Ja, absolut!