Intresseanmälan
Kommande

ROSENDAL UPPSALA

Var:

Rosendal Uppsala

Vad:

11 brf-radhus

Rum:

5-6 rok

Boarea:

Cirka 140 kvm

Byggstart:

Preliminärt hösten 2023

Inflyttning:

Preliminärt Q4 2024

Arkitekt:

OKIDOKI

Säljstart:

Preliminärt hösten 2023

Kommunikationer

Med närhet till allt.

En av Rosendals fördelar är närheten till allt. En lugn cykeltur till Uppsala centrum på bara några minuter. Cykelpool, bilpool och busstrafik med planer om 20 avgångar i timmen. Dessutom planeras spårvagnstrafik genom Rosendal. Ska du till Stockholm eller Gäve - då är du snabbt ute på E4 och på väg!

Det är smidigt att bo i Rosendal.
Service

Lummiga och gröna kvarter med all service du behöver.

Rosendal är stadsdelen med allt du behöver på nära gång- eller cykelavstånd. Här finns butiker, restauranger, caféer, bibliotek, gym, skolor och förskolor. Möjlighet till både aktivitet och återhämtning.
Området

Ett naturnära område med möjlighet till både aktivitet och återhämtning.

Det är inte konstigt att Rosendal blivit en så populär plats att bo på. Här bor du mitt emellan två stora naturreservat och centrala Uppsala bara en cykeltur bort. Rosendal har utvecklats till ett familjärt område med aktiviteter för alla åldrar - padel, tennis, boule, gym och lekparker.

Småstadskänsla med tillgång till allt.
Arkitektritade radhus

Välplanerade radhus i härlig miljö.

Vi lägger stor möda vid att våra bostäder ska uppfylla våra kunders och inte minst våra egna höga krav på en bra bostad. Rosendals första radhus är välplanerade in i minsta detalj där arkitekterna noga valt materialen för att skapa den naturnära, nordiska härliga känsla vi velat skapa.

Uteplatserna är dels privata och dels gemensamma. Här odlar, umgås och njuter du.

Idylliskt boende några minuter från Stora Torget Uppsala.

Naturen inpå knuten. Fågelkvitter och skogsmark. Tryggheten i området kombinerat med en modern bostad med alla bekvämligheter.

Närheten till skolor, daghem och handel. Det är sådant som underlättar livet och skapar ett lugn. Den känslan. Den känslan av enkelhet och lugn, det är Fru Dagmar i Rosendal, Uppsala.

Anmäl intresse nu

Fru Dagmar

Till salu
Till salu 10B
5-6 ROK
140 kvm Radhus
Till salu 11B
5-6 ROK
140 kvm Radhus
Till salu 1A
5-6 ROK
140 kvm Radhus
Till salu 2A
5-6 ROK
140 kvm Radhus
Till salu 3A
5-6 ROK
140 kvm Radhus
Till salu 4A
5-6 ROK
140 kvm Radhus
Till salu 5A
5-6 ROK
140 kvm Radhus
Till salu 6A
5-6 ROK
140 kvm Radhus
Till salu 7B
5-6 ROK
140 kvm Radhus
Till salu 8B
5-6 ROK
140 kvm Radhus
Till salu 9B
5-6 ROK
140 kvm Radhus
Till salu
10B

5-6 ROK 140 KVM

Bostadstyp: Radhus
Till salu
11B

5-6 ROK 140 KVM

Bostadstyp: Radhus
Till salu
1A

5-6 ROK 140 KVM

Bostadstyp: Radhus
Till salu
2A

5-6 ROK 140 KVM

Bostadstyp: Radhus
Till salu
3A

5-6 ROK 140 KVM

Bostadstyp: Radhus
Till salu
4A

5-6 ROK 140 KVM

Bostadstyp: Radhus
Till salu
5A

5-6 ROK 140 KVM

Bostadstyp: Radhus
Till salu
6A

5-6 ROK 140 KVM

Bostadstyp: Radhus
Till salu
7B

5-6 ROK 140 KVM

Bostadstyp: Radhus
Till salu
8B

5-6 ROK 140 KVM

Bostadstyp: Radhus
Till salu
9B

5-6 ROK 140 KVM

Bostadstyp: Radhus

Anmäl intresse

  Jag godkänner att mina personuppgifter sparas och hanteras.

  Om Fru Dagmar

  Elva ytsmarta radhus som badar i sol.

  Fru Dagmar består av 11 radhus i bostadsrättsform. Ett smart boende med många bekvämligheter. Omsorgsfullt har vi valt material av hög kvalitet så att du slipper. Det betyder att du inte behöver betala extra för tillval. I Fru Dagmar ingår redan allt du behöver för ett modernt och genomtänkt boende.

  Namnet Fru Dagmar är inspirerat av den vackra danska rosen med samma namn. De stora, enkla, silverglänsande rosa blommorna och med fin doft har matchats ihop med kulörerna för projektet. De dekorativa nyponen är dessutom perfekta för att laga nyponsoppa till höstens skogspromenader.

  Välkommen hem till Fru Dagmar!

  Arkitekten berättar

  Riktigt bra bostäder, väl gestaltade med funktionella rum både inne och ute.

  Varifrån kommer inspirationen till husen?

  Inspirationen till Fru Dagmar kommer från den fantastiska naturen som omger Rosendal. Fasaderna målas i gröna kulörer som för tankarna till naturen och som ger intryck av att gård och byggnader utgör en större helhet.

  Hur tänker ni att livet i Fru Dagmar kommer se ut?

  En bilfri, grön oas där barnen fritt kan vistas i den gemensamma trädgården och tillsammans hoppa i studsmattan eller spela kubb i gräset. Den egna privata altanen inbjuder till middagar och umgänge inom familjen och blir man många flyttar man ut till långbordet under pergolan.

  Vi har velat skapa en fin balans mellan det gemensamma och det egna. En urban känsla och småskalighet som ska bjuda in till lek och umgänge men med tydliga gränser mellan privat och gemensamt.

  Vad i Fru Dagmar är ni mest nöjda med?

  + Läs vidare

  Husens placering som skapar gemensamma ytor både mot parken och gatan. Husen som en sekvens från gatan, genom bostäderna och vidare ut i den stora parken med målet att skapa trygga och tydliga platser. Både i övergången mellan gatan och förgårdsmark, men även mellan trädgårdar, gemensamma ytor och den större parken.

  Stadsskogen

  Kronparken

  Carlshage

  Husarparken

  Siegbahnsparken

  Elsa Eschelssons park

  Idrottsplaner

  Talltorget

  Rosendals Torg

  Grindstugans förskola

  Förskola

  Förskola

  Förskola

  Rosendals Skola

  Rosendals Gymnasium

  Universitet

  Universitet

  Multihall

  Idrottshall

  Idrottshall

  Mobilitetshus

  Mobilitetshus

  Mobilitetshus

  Trygghetspaket

  Att köpa bostad genom Franka Bostad är en trygg affär – låt oss berätta varför!

  Trygg förening

  Bostadsrättsföreningens kostnadskalkyl och ekonomiska plan granskas alltid av två av Boverkets intygsgivare. Dessa intygar att uppgifterna är tillförlitliga och att kostnadskalkylen och den ekonomiska planen är trovärdiga och hållbara. Det ger dig trygghet i att det är en stabil och bra förening. Franka Bostad startar och följer den första tiden den bostadsrättsförening du är del av och tillser att föreningen får en god start.

  Franka Bostad ansvarar för föreningens osålda lägenheter

  Månadsavgift för eventuella osålda lägenheter vid tillträdet betalas av Franka Bostad. Skulle det finnas osålda lägenheter kvar sex månader efter färdigställandet av föreningen hus köper Franka Bostad dessa av föreningen enligt pris i ekonomisk plan. Vi tar med andra ord ansvar över att bostadsrättsföreningens ekonomi inte påverkas av eventuellt osålda bostäder.

  Garanti vid uteblivna hyresintäkter

  Kommersiella lokaler i föreningens hus kan utgöra en viktig intäktskälla utöver bostädernas årsavgifter. Franka Bostad garanterar att kompensera föreningen vid eventuella uteblivna hyresintäkter under två år.

  Tillträdesskydd

  Vi lämnar alltid besked om definitiv tillträdesdag minst tre månader före inflyttning. Om du av någon anledning inte kommer att kunna tillträda på utsatt datum erbjuder vi dig ett tillträdesskydd. Detta innebär att du efter en särskild prövning kan få möjlighet att skjuta upp din inflyttning i upp till tre månader.

  Auktoriserade mäklare

  Vi arbetar alltid med auktoriserade mäklare som agerar som en oberoende part mellan bostadsrättsföreningen och dig som köpare.

  Fullgörandeförsäkring och förskottsgaranti

  Vi tecknar alltid en fullgörandeförsäkring eller en motsvarande säkerhet som ger dig en trygghet i att byggnationen slutförs i enlighet med tecknat entreprenadkontrakt. Detta utan extra kostnad för föreningen även om entreprenören av någon anledning inte kan uppfylla sina åtaganden. Vi tillser att bostadsrättsföreningen, innan förskott begärs, ställer säkerhet för förskotten genom att teckna en s.k. förskottsgarantiförsäkring.

  Besiktningar av oberoende part

  Innan inflyttning sker en slutbesiktning som utförs av en oberoende besiktningsman. Efter två år utför vi en garantibesiktning för att säkerställa att allt är fortsatt bra och att inga fel har uppkommit. Garantitiden är fem år med undantag för vitvaror där garantin gäller i två år.

  Planskisser & Ritningar
  Våning 1
  Våning 2
  Våning 3
  Intresseanmälan

  Ja, här vill vi bo. Berätta mer!

  Mer från Franka Bostad.

  • Utvalda projekt
  • Till salu
  • Kommande
  • Slutsålda

  Vill du ha löpande info om
  Franka Bostads bostadsprojekt?

  Ja, absolut!