Intresseanmälan
Kommande

ROSENDAL UPPSALA

Var:

Rosendal Uppsala

Vad:

11 brf-radhus

Rum:

5-6 rok

Boarea:

Cirka 140 kvm

Byggstart:

Preliminärt 2022/2023

Inflyttning:

Preliminärt Q4 2023

Arkitekt:

OKIDOKI

Säljstart:

Planerat hösten 2022

Kommunikationer

Med närhet till allt.

En av Rosendals fördelar är närheten till allt. En lugn cykeltur till Uppsala centrum på bara några minuter. Cykelpool, bilpool och busstrafik med planer om 20 avgångar i timmen. Dessutom planeras spårvagnstrafik genom Rosendal. Ska du till Stockholm eller Gäve - då är du snabbt ute på E4 och på väg!

Det är smidigt att bo i Rosendal.
Service

Lummiga och gröna kvarter med all service du behöver.

Rosendal är stadsdelen med allt du behöver på nära gång- eller cykelavstånd. Här finns butiker, restauranger, caféer, bibliotek, gym, skolor och förskolor. Möjlighet till både aktivitet och återhämtning.
Området

Ett naturnära område med möjlighet till både aktivitet och återhämtning.

Det är inte konstigt att Rosendal blivit en så populär plats att bo på. Här bor du mitt emellan två stora naturreservat och centrala Uppsala bara en cykeltur bort. Rosendal har utvecklats till ett familjärt område med aktiviteter för alla åldrar - padel, tennis, boule, gym och lekparker.

Småstadskänsla med tillgång till allt.
Arkitektritade radhus

Välplanerade radhus i härlig miljö.

Vi lägger stor möda vid att våra bostäder ska uppfylla våra kunders och inte minst våra egna höga krav på en bra bostad. Rosendals första radhus är välplanerade in i minsta detalj där arkitekterna noga valt materialen för att skapa den naturnära, nordiska härliga känsla vi velat skapa.

Uteplatserna är dels privata och dels gemensamma. Här odlar, umgås och njuter du.

Idylliskt boende några minuter från Stora Torget Uppsala.

Naturen inpå knuten. Fågelkvitter och skogsmark. Tryggheten i området kombinerat med en modern bostad med alla bekvämligheter.

Närheten till skolor, daghem och handel. Det är sådant som underlättar livet och skapar ett lugn. Den känslan. Den känslan av enkelhet och lugn, det är Fru Dagmar i Rosendal, Uppsala.

Anmäl intresse nu
Om Fru Dagmar

Elva ytsmarta radhus som badar i sol.

Fru Dagmar består av 11 radhus i bostadsrättsform. Ett smart boende med många bekvämligheter. Omsorgsfullt har vi valt material av hög kvalitet så att du slipper. Det betyder att du inte behöver betala extra för tillval. I Fru Dagmar ingår redan allt du behöver för ett modernt och genomtänkt boende.

Namnet Fru Dagmar är inspirerat av den vackra danska rosen med samma namn. De stora, enkla, silverglänsande rosa blommorna och med fin doft har matchats ihop med kulörerna för projektet. De dekorativa nyponen är dessutom perfekta för att laga nyponsoppa till höstens skogspromenader.

Välkommen hem till Fru Dagmar!

Bilder
Arkitekten berättar

Riktigt bra bostäder, väl gestaltade med funktionella rum både inne och ue.

Varifrån kommer inspirationen till husen?

Inspirationen till Fru Dagmar kommer från den fantastiska naturen som omger Rosendal. Fasaderna målas i gröna kulörer som för tankarna till naturen och som ger intryck av att gård och byggnader utgör en större helhet.

Hur tänker ni att livet i Fru Dagmar kommer se ut?

En bilfri, grön oas där barnen fritt kan vistas i den gemensamma trädgården och tillsammans hoppa i studsmattan eller spela kubb i gräset. Den egna privata altanen inbjuder till middagar och umgänge inom familjen och blir man många flyttar man ut till långbordet under pergolan.

Vi har velat skapa en fin balans mellan det gemensamma och det egna. En urban känsla och småskalighet som ska bjuda in till lek och umgänge men med tydliga gränser mellan privat och gemensamt.

Vad i Fru Dagmar är ni mest nöjda med?

+ Läs vidare

Husens placering som skapar gemensamma ytor både mot parken och gatan. Husen som en sekvens från gatan, genom bostäderna och vidare ut i den stora parken med målet att skapa trygga och tydliga platser. Både i övergången mellan gatan och förgårdsmark, men även mellan trädgårdar, gemensamma ytor och den större parken.

Stadsskogen

Kronparken

Carlshage

Husarparken

Siegbahnsparken

Elsa Eschelssons park

Idrottsplaner

Talltorget

Rosendals Torg

Grindstugans förskola

Förskola

Förskola

Förskola

Rosendals Skola

Rosendals Gymnasium

Universitet

Universitet

Multihall

Idrottshall

Idrottshall

Mobilitetshus

Mobilitetshus

Mobilitetshus

Planskisser & Ritningar
Våning 1
Våning 2
Våning 3
Intresseanmälan

Ja, här vill vi bo. Berätta mer!