Projektledare till Franka Bostad

Är du redo att bli en del av det bästa teamet? Franka Bostad växer och behöver förstärka sin organisation med en talangfull och motiverad projektledare.

Rollen: våra projektledare har ansvar för att planera och leda bostadsutvecklingsprojekt i nära samarbete med övriga teamet på Franka. Det innebär att du är med från analys och förvärv till utveckling, upphandling av projektering och produktion, genomförande och slutligen överlämning till slutkunden.

Ansvaret är både ekonomiskt och kvalitativt men vi arbetar i team så om du är en ensamvarg som vill göra allt på ditt sätt så är detta fel roll för dig. Om du däremot vill samarbeta och byta och bryta idéer med dina kollegor så att både du och de utvecklas, då kan det här vara en roll för dig.

Kravprofil: Akademiska krav: universitetsexamen, civilingenjör, civilekonom eller motsvarande från ledande universitet eller teknisk högskola. Minst 5 års arbetslivserfarenhet. Du är intresserad av arkitektur, byggnation och fastigheter och arbetar idag inom branschen men kanske på transaktionssidan eller som konsult. Du vill arbeta mer konkret i projekt och med människor. Eller så är du redan projektledare i en liknande roll men vill gärna byta upp dig till en mer stimulerande arbetsmiljö. Och vara med och bygga upp en verksamhet från det lilla till det medelstora.

Välkommen in med din ansökan till hej@frankabostad.se!

Kontakta Björn Bruér, projektchef, på bjorn@frankabostad.se för mer information om tjänsten.

Franka Bostad (“Franka”) är ett bostadsutvecklingsföretag som startades 2020 med ambitionen att skapa kvalitativa bostäder till en rimlig kostnad för vanliga människor. Grundare av Franka är Erik Karlin, Adelina Mehra och Björn Bruér, alla med mångårig erfarenhet av bostadsutveckling från ledande bolag som Tobin Properties, BoKlok, Skanska, Sveafastigheter och Semrén & Månsson. Franka bedriver i dagsläget sex bostadsprojekt med ca 300 bostäder i Stockholms närområden och i Nyköping.