Projektledare till Franka Bostad | Franka Bostad

Är du redo att bli en del av det bästa teamet? Franka Bostad växer och behöver förstärka sin organisation med en talangfull och motiverad projektledare.

Projektledare till Franka Bostad

Rollen: våra projektledare har ansvar för att planera och leda bostadsutvecklingsprojekt i nära samarbete med övriga teamet på Franka. Det innebär att du är med från analys och förvärv till utveckling, upphandling av projektering och produktion, genomförande och slutligen överlämning till slutkunden.

Ansvaret är både ekonomiskt och kvalitativt men vi arbetar i team så om du är en ensamvarg som vill göra allt på ditt sätt så är detta fel roll för dig. Om du däremot vill samarbeta och byta och bryta idéer med dina kollegor så att både du och de utvecklas, då kan det här vara en roll för dig.

Kravprofil: Akademiska krav: universitetsexamen, civilingenjör, civilekonom eller motsvarande från ledande universitet eller teknisk högskola. Minst 5 års arbetslivserfarenhet. Du är intresserad av arkitektur, byggnation och fastigheter och arbetar idag inom branschen men kanske på transaktionssidan eller som konsult. Du vill arbeta mer konkret i projekt och med människor. Eller så är du redan projektledare i en liknande roll men vill gärna byta upp dig till en mer stimulerande arbetsmiljö. Och vara med och bygga upp en verksamhet från det lilla till det medelstora.

Välkommen in med din ansökan till hej@frankabostad.se!

Kontakta Björn Bruér, projektchef, på bjorn@frankabostad.se för mer information om tjänsten.

Franka Bostad (“Franka”) är ett bostadsutvecklingsföretag som startades 2020 med ambitionen att skapa kvalitativa bostäder till en rimlig kostnad för vanliga människor. Grundare av Franka är Erik Karlin, Adelina Mehra och Björn Bruér, alla med mångårig erfarenhet av bostadsutveckling från ledande bolag som Tobin Properties, BoKlok, Skanska, Sveafastigheter och Semrén & Månsson. Franka bedriver i dagsläget sex bostadsprojekt med ca 300 bostäder i Stockholms närområden och i Nyköping.

Genomtänkt.

Vi lägger stor möda vid att våra bostäder ska uppfylla våra kunders och inte minst våra egna höga krav på en bra bostad. En bostad som en komposition av många olika delar som samspelar. Att få delarna att samspela till en väl fungerande helhet är utmanande. Men det går.

Hållbart.

Vi bygger oftast med trä, installerar energieffektiva vitvaror, återvinner värme och installerar bergvärme där det är möjligt. Skapar utrymme för återvinning och ställer krav på våra leverantörer. Miljöinitiativen bidrar inte enbart till en hållbar framtid utan även ett bra inomhusklimat, möjlighet till gröna lån och lägre driftskostnader.

Tryggt.

Det ska kännas tryggt att köpa en bostad. Genom vårt personliga engagemang tar vi väl hand om bostadsprojekten under hela byggnationen och lämnar över bostadsrättsföreningarna med trygg ekonomi.

Med omtanke.

Vi på Franka Bostad bryr oss. Vi vill att du som kund ska känna att vi verkligen försökt att skapa en riktigt bra bostad och byggnader som bidrar positivt till grannskapet.

Franka Bostad utvecklar bostäder i radhus och flerfamiljshus av god kvalitet i svenska tillväxtregioner. Varför? För att alla förtjänar en bra bostad. Våra bostäder är utvecklade med omtanke, väl genomtänkta och aldrig tråkiga.

Vi som står bakom Franka Bostad har mångårig erfarenhet av att utveckla bostäder. Genom att starta verksamheten med hög kompetens avseende projektutveckling och genomförande växer Franka Bostad organiskt med skickliga medarbetare och fina projekt. Franka Bostad bildades 2019 av Erik Karlin, Adelina Mehra och Björn Bruér.

Franka projekt
Franka projekt

Våra bostadsprojekt.

  • Alla projekt
  • Till salu
  • Kommande
  • Slutsålda
Kommande
Gävle
Östra Kungsbäcken

18 fina radhus i Östra Kungsbäcken tillsammans med Kaminsky Arkitekter med extra stort fokus på grannskapet och gemensam gård.

Kommande
Tumba
Tumba

13 st radhus i bostadsrättsform.

Kommande
Tyresö
Tyresö

Vi arbetar just nu med utvecklingen av ett nytt område med radhus och lägenheter i Tyresö. Totalt ca 70 bostäder. Vill du vara med och påverka, maila hej@frankabostad.se

Kommande
Sollentuna
Väsjön – Sollentuna

På en kulle med utsikt över sjön planerar vi ett flerbostadshus med ca 70 lägenheter.

Visa fler bostadsprojekt

Vi bygger smarta, genomtänkta & hållbara bostäder runt om i Sverige.
Hus du vill bo i!

Vi berättar mer om Franka Bostad

Vill du ha löpande info om Franka Bostads bostadsprojekt?

Ja, absolut!